Gratis skraplotter på nätet

Gratis skraplott

Det är mycket som har hänt under denna tio års period som har passerat oss, och kanske mer än vad du egentligen vet om när det gäller spel på nätet. Alla kan väl inte ha bommat att hela industrin har flyttat ut på internet och idag så är alla typer av spel, än vad du gillar lättillgängligt online. Skillnad var det för många år sedan då vi endast kunde spela hos ett vanligt spelombud samt kanske gå till bingohallen för att spela bingo med sina vänner. Casino var det inte tal om eftersom det kunde man endast spela när man var på resande fot som på båt kryssningen eller liknande.

Samma sak har idag hänt med olika typer av lotter och idag så kan du köpa de mesta skraplotter online på nätet och det innebär också att det blir lättare för alla att köpa dem när man vill utan krångel. Ett av den mest populära skraplotten som vi köper är helt klart trisslotten och Svenska Spel som ligger bakom denna lott säljer den även via sin hemsida. Det finns erbjudanden där du får en gratis skraplott online eller så får du 50 % rabatt eller likande. Det är så klart ett jätte bra erbjudande istället för att kasta bort pengar på något som istället kan vara gratis.

För dig som gillar att spela bingo så brukar det vara populärt med så kallade sidospel och i denna kategori så ingår spel som slots, arkadspel och skraplotter. När du köper skraplotter på nätet hos exempelvis en bingohall online så är det andra varianter som Big Top, Funky Monkey, Bingoskrapet och Atlantis Gold. Det är så klart ett bra sätt att avsluta sin dag med att testa sin lycka med en skraplott online eftersom den kan ge oss massvis av extra pengar i vår kassa. Andra stora aktörer är PrimeScratchcards och Miljonlotteriet som har massvis av olika skraplotter på nätet att skrapa direkt och få vinsten utbetald direkt. Det finns olika typer av skraplotter att välja mellan och du behöver endast registrera dig precis som hos alla andra för att ta del av denna otroliga enkelhet när du spelar. Då man registrerar sig får man ofta någon typ av välkomstbonus, antingen i form av pengar att spela för eller ett antal gratis lotter osv.

Det är så klart inte alla som tycker om samma typ av skraplotter, och vissa ger även dig mindre belopp som du kan vinna och en del större. En stor aktör är också Betsson där man har olika typer av skraplotter online som Lucky Charms där du kan vinna miljonbelopp direkt på skrapet, eller också den populära 3Wow där du också kan vinna stora belopp direkt. Tänk på att när det är lotter där du kan vinna större belopp så är det mindre chans för dig att vinna. Men det är som vanligt ett sätt att ta chansen på ibland för att din lycka kan komma till bara på något skrap. Ta du också del av det nya sättet att spela på idag, och har du tur så kommer du även att få en gratis skraplott som du kan vinna pengar på, och vi önskar dig den största möjliga turen och lyckan på nätet!

Spela med freespins!
Är du en storspelare?