Gratis skraplotter på nätet

PrimeScratchcards

Att vissa sajter är mer inriktade på olika typer av spel än andra är så klart en fördel när vi skall ta chansen att vinna lite extra pengar som vi kan behöva ibland. Du kanske är typen som passerar spelhörnan dagligen och även köper en skraplott en eller några gånger i veckan, men utbudet när du köper skraplotter i en vanlig butik är så klart mycket mindre mot till exempel en sajt på nätet. Det finns många olika platser som du kan köpa skraplotter hos. En aktör som tar skraplotter till en ny dimension så att säga är PrimeScratchcards och det är en sajt som har hundratals av olika skraplotter som du kan vinna på direkt.

PrimeScratchcards.com är ett himmelrike för den som älskar skraplotter och det enda du behöver göra för att komma igång är att registrera dig och då får du även gratis pengar att spela för. Precis som hos en bingohall eller ett online casino så får du gratis pengar att spela för, och hos Prime Scratchcards så får du 50 kronor gratis direkt när du registrerar dig. Det är en form av registreringsbonus eller som den också kallas för välkomstbonus. Det går så klart att spela via PrimeScratchcards.com helt utan registrering men det är så klart jättedumt när du får gratis pengar att spela för.

När du vill sätta in egna pengar på ditt konto så får du även en annan typ av bonus som kallas för insättningsbonus och den är på hela 100 % på din första insättning. Det innebär att beloppet som du sätter in dubblas. Vi tänker oss att du sätter in 500 kronor så blir det hela 1000 kronor att spela för. Maximalt så kan du få 2000 kronor i denna bonus, så passa på och utnyttja det så längt du kan!  Det finns så klart löpande erbjudanden som du kommer att ta del av som medlem så det är bara att hålla ögonen öppna.

Det är lätt att komma igång med sitt spelande hos PrimeScratchcards.com och hela intrycket av sajten är att den är enkel och passar de flesta spelare. När du klickar på ”spela nu” så öppnas ett nytt fönster där du kan registrera dig direkt eller välja att spela för kul. Att spela på kul kan vara ett sätt att träna upp sig, men tänk på att du måste vara inloggad för att spela. Det känns tryggt att spela hos PrimeScratchcards för att du kan kontakta dem via ett 020 nummer eller så kan du även nå dem via en live chatt direkt via deras hemsida. De flesta frågor kan du få svar på genom deras hemsida, så kolla där först. Det finns också en länk till en sida på Facebook så du kan se var andra tycker. Så ta chansen och få gratislotten nu som är värd hela 50 kronor och du kan vinna upp till hela 200 000 kronor bara genom att bli medlem. Så vad väntar du på det är dags att spela på det nya sättet på nätet och du kommer att uppleva nya typer av skraplotter online.

Spela med freespins!
Är du en storspelare?